By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.
Nederland
Di-Vrij : 10:00 - 17:00 / Zat. : 10:00 - 16:00

Bestellingen boven de 50 euro worden GRATIS verzonden binnen Nederland - Betaal eenvoudig via iDEAL - Betaal tevens met VVV cadeaukaart.


Terug naar: PolyvineVerniswas_Grijs_Extra_Mat_500_ml.x800

Prijs : € 23,47
Korting

Hoeveelheid verf :
kleur Polyvine

Verniswas_Grijs_Extra_Mat_500_ml.x800
Polyvine verniswas mat diverse kleuren bij VanEtje Stoer Wonen


Polyvine verniswas diverse kleuren


Toepassing Vintage meubelen, shabby chic, keukenkasten, steigerhout, lambriseringen en tuinmeubelen
Eigenschappen Beschermt, hittebestendig en vlekkenbestendig, antieke look, hoge bescherm factor
Basis Waterbasis
Droogtijd Ca. 1 - 2 uur, overschilderbaar na ca. 4 uur
Rendement 15-20 m² per liter
Glansgraad Mat

De verniswas als dekkende afwerking:
Breng met de lakkwast minstens 2 lagen gekleurde Was aan. Breng de tweede pas aan wanneer de eerste volledig droog is. Dit zal een look van geboende meubels geven.

De verniswas rechtstreeks op hout:
Breng een laag Was aan op blank hout volgens de richting van de nerven en laat drogen. Hier kan de Was ook weggeveegd worden na enkele minuten voor een meer Transparante afwerking. Voor een dekkende afwerking, breng 2 of 3 lagen aan. Zijdeglans en/of 2 x mat naargelang de gewenste afwerking.

De verniswas kan ook dienen als patineerlaag over acryl- en kalkverven. Breng op de acryl- of kalkverf 1 laag Was aan en laat een 2-tal minuten drogen. Veeg dan de Was met een pluisvrije doek af, zodat er slechts een heel dun laagje overblijft. Doe dit best in 1 richting. Er kunnen ook meerdere kleuren Was over elkaar aangebracht worden. Zo geeft vb. witte Was over een donkere Was kleur (zoals notelaar, taupe, grijs, gouden den, marine ) een nog meer doorleefde uitstraling met meer diepte. Breng dan op de eerste weggeveegde laag Was (wanneer die volledig droog is) een laag Was wit aan. Laat ongeveer 2 minuten drogen en veeg opnieuw weg met een pluisvrije doek zodat er enkel een dun laagje witte Was overblijft.

Artikel code: polyvine