Nederland
Di-Vrij : 10:00 - 17:00 / Zat. : 10:00 - 16:00

Bestellingen boven de 50 euro worden GRATIS verzonden binnen Nederland - Betaal eenvoudig via iDEAL - Betaal tevens met VVV cadeaukaart.


Terug naar: KastenGRAVURE KISTBANK GRENEN ZWART [fsc]GRAVURE KISTBANK GRENEN ZWART [fsc]

GRAVURE KISTBANK GRENEN ZWART [fsc]
NEW GRAVURE KISTBANK ESSEN ESPRESSO
NEW GRAVURE KISTBANK ESSEN ESPRESSO
NEW GRAVURE KISTBANK ESSEN ESPRESSO
NEW GRAVURE KISTBANK ESSEN ESPRESSO

Artikel code: 374040-E
EAN:8714713193677

NEW GRAVURE KISTBANK ESSEN ESPRESSO [fsc]

Advies prijs: € 299,00
Prijs : € 239,00
Je bespaart:€ -60,00

 


Productinformatie:


- Kistbank met grafische reliëf deuren
- Gemaakt van essenhout [FSC], essen fineer en spaanplaat
- Stijlvol meubel met veel opbergmogelijkheden
- H 40 cm x B 88 cm x D 50 cm

Onze succesvolle Gravure serie in een nieuw jasje! Deze New Gravure kistbank, uit de Exclusive collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD, heeft een mooi royaal formaat en een hoge draagkracht. Perfect dus als pracktische opberger én functionele zitplaats in één!

Materiaal
Essenhout is een iets zachte houtsoort met een strakke, rechte nerf. Items uit onze collecties zijn bekleed met een essenhout fineer, deze stroken worden verlijmd op een gladde houtsoort en vervolgens afgewerkt met een beits en transparante, beschermende coating. Essenhout kenmerkt zich door zijn levendige uitstraling, waarbij duidelijke kleurverschillen in het hout aanwezig zijn, zelfs na het aanbrengen van beits. Hierdoor kunnen er kleurnuances optreden, zowel tussen verschillende onderdelen als bij individuele meubelstukken.

Afmetingen
- Hoogte: 40 cm
- Breedte: 88 cm
- Diepte: 50 cm
- Draaggewicht: 100 kg
- Gewicht: 23 kg

Onderhoud
Essenhout fineer is eenvoudig te reinigen met een lichtvochtige, schone doek. Nadrogen zorgt voor een streeploos resultaat. Het verlijmde fineer kan gaan vervormen bij aanraking met hitte en/of vocht. Hierom is het aangeraden om gefineerde meubelen te beschermen middels onderzetters en te allen tijde binnenshuis te plaatsen. Essenhout fineer vereist geen (her)behandeling.

Levering
De kistbank wordt geleverd als bouwpakket in één pakket met een duidelijke montage-instructie. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde.