Nederland
Di-Vrij : 10:00 - 17:00 / Zat. : 10:00 - 16:00

Bestellingen boven de 50 euro worden GRATIS verzonden binnen Nederland - Betaal eenvoudig via iDEAL - Betaal tevens met VVV cadeaukaart.


Terug naar: Salon & BijzettafelsMESA BIJZETTAFEL L HOUT ZAND 34 x Ø60MESA BIJZETTAFEL L HOUT ZAND 34 x Ø60

MESA BIJZETTAFEL L HOUT ZAND 34 x Ø60
MESA BIJZETTAFEL L HOUT ZAND 34 x Ø60
MESA BIJZETTAFEL L HOUT ZAND 34 x Ø60
MESA BIJZETTAFEL L HOUT ZAND 34 x Ø60
MESA BIJZETTAFEL L HOUT ZAND 34 x Ø60

Artikel code: 375431-AB
EAN:8714713160846

MESA BIJZETTAFEL L HOUT ZAND 34 x Ø60

Prijs : € 69,95
Je bespaart:

 


Productinformatie:


- Bijzettafel met eenvoudig design
- MDF tafelblad en grenenhouten poten
- Verkrijgbaar in meerdere formaten en kleuren
- H 34 cm x Ø 60 cm

Op zoek naar een allround bijzettafel? Zoek dan niet verder, de Mesa-collectie van het Nederlandse interieurlabel WOOOD biedt de perfecte oplossing. Mesa is verkrijgbaar in meerdere formaten en kleurafwerkingen, zo vind jij altijd de perfecte variant voor in jouw woonruimte!

Materiaal
Het tafelblad van de Mesa is vervaardigd uit sterk MDF, de poten zijn gevormd uit grenenhout. De grenenhouten items uit onze collecties zijn FSC-gecertificeerd en worden op diverse manieren behandeld. Zo is geschuurd grenen zeer glad en netjes en staat geborsteld grenen juist bekend om zijn karakteristieke nerftekeningen en doorleefde uitstraling. Voor een nog robuustere look wordt het grenenhout band gezaagd. Grenenhout wordt gekenmerkt door een lichtgele kleur en zichtbare vlamtekeningen.

Afmetingen
Deze royale bijzettafel heeft een hoogte van 34 cm en is 60 cm in het rond. Het tafelblad beschikt over een opstaande rand van 2 cm hoog. De poten hebben een hoogte van 31 cm en lopen van de bovenzijde ø 3 cm taps toe naar onderen tot ø 1,5 cm. De bijzettafel heeft een draagkracht van 10 kg wanneer gelijkmatig verdeeld. Het tafeltje weegt zelf een kleine 4 kg.

Onderhoud
Onbehandeld grenenhout heeft een relatief korte levensduur, gemiddeld 5-10 jaar. Om deze reden behandelen wij onze grenenhouten meubelen om de levensduur aanzienlijk te verlengen. Behandeld grenenhout en MDF is eenvoudig schoon te houden met een lichtvochtige doek. Om kringen en plekken in het hout te vermijden is het aangeraden om vochtige vlekken direct te drogen.

Levering
De bijzettafel wordt in één pakket geleverd. De poten zijn eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montage-instructie. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten.