0 - Winkelwagen is leeg
U bent bezoeker en niet ingelogd. Aantal artikelen:
 • Wood 1
 • Wood 2
 • wood 3

Goed om te weten:

 • Dat wij krijtverf nu in elk gewenste kleur kunnen leveren. Op deze service zit wel een aantal dagen levertijd. Prijzen van 20 tot 36 euro, afhankelijk van kleur en aantal liters. De krijtverf van Amazona hebben wij normaal gesproken in voorraad.
 • Wij hebben onze verzendkosten aangepast. Verzenden tot 30 kg binnen Nederland komt op € 5,50 en boven de € 50 aan bestellingen GRATIS VERZENDING !!!!
 • Op dit moment hebben we een algehele stop wat betreft het aannemen van nieuwe restyle projecten. Door verschuiving van werkzaamheden hebben we een grote achterstand opgelopen wat betreft de lopende restyle projecten. Het is nog niet duidelijk of wij in de toekomst nieuwe opdrachten kunnen aannemen.
 • Wij accepteren naast de VVV cadeaubonnen, nu ook de VVV cadeaukaart.
  De VVV cadeaukaart (VVV Giftcard) is tevens in te wisselen in de webshop.
  Voor meer info zie cadeaubonnen in de webshop pagina.

Met onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle aanbiedingen, laatste producten en niet geheel onbelangrijk, ontvangt u bij aanmelding een kortingscode van € 5,-

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en ontvang dit voordeel!!!!

 Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf u dan gemakkelijk uit met de uitschrijf link die u onderaan elke nieuwsbrief vind


Amazona krijtverf producten:

Bij VanEtje verkopen wij het gehele assortiment van Amazona. De minerale krijtverf van Amazona is milieuvriendelijk, 100% ecologisch verantwoord en gemaakt op een natuurlijke, minerale, ultra matte basis die het licht absorbeert. Dit geeft een hele rustige sfeer. Daardoor kun je met zwaardere kleuren werken wat sfeerversterkend werkt.

Naast de krijtverf die op alles toepasbaar is wat zich in en om het huis bevindt, kunt u tevens bij ons terecht voor de kalkwas en colourwax van Amazona.

Lees meer:

Nieuw binnen

Volg ons op Facebook

Volg ons op Pinterest