0 - Winkelwagen is leeg
U bent bezoeker en niet ingelogd. Aantal artikelen:

Uren in de auto voor meubels uit Geesteren

Bron: Tubantia online (http://www.tubantia.nl/tubbergen/uren-in-de-auto-voor-meubels-uit-geesteren~ae5b9dcb/)

GEESTEREN/ALMELO - Met ruim 32.000 volgers op Instagram en een winkel in Geesteren bedient VanEtje Home & Deco inmiddels heel Nederland.

 
VanEtje Home & Deco, bijzondere winkel in oud schoolgebouwtje aan de Dorpsstraat. Op de foto eigenaren Esther Brouwer en Frans Even. © Robin Hilberink

Dat mensen uren in de auto zitten om te winkelen bij VanEtje, is voor Almeloërs Esther Brouwer en Frans Even al nauwelijks meer bijzonder.
,,Maar het gebeurt regelmatig dat mensen zich vergissen, dat ze in het Gelderse Geesteren staan'', zegt Esther. ,,Dat vind ik dan altijd sneu.''

Handig

Voor inwoners uit de Randstad is de vergissing immers snel gemaakt. Maar voor Frans en Esther is het tegelijk een teken dat de tentakels wijd verspreid zijn over Nederland.
De woonwinkel uit Geesteren timmerde de afgelopen drie jaar immers hard aan de weg. Vooral door Instagram. ,,Daar is Esther heel handig in'', zegt partner Frans. 
Esther knikt. ,,Soms lig ik half onder de wc, omdat ik dan per se iets wil fotograferen in de hal, met de granieten vloer erbij."

Influencers

VanEtje komt juist door de creatieve presentaties regelmatig voorbij op vlogs. "Als een paar influencers - mensen die veel bloggen en vloggen over woonaccessoires en veel volgers hebben - je naam noemen, gaat het hard.
Dat heb ik wel gemerkt. Daar speel ik ook op in."

Mix

Het VT-wonen-gehalte is immers hoog in de oude jongensschool. "Maar we proberen ons wel echt te onderscheiden, met andere spullen dan de doorsnee woonwinkel", zegt Esther. "We hebben een mix van stijlen.
Maar ons spreekt vooral het industriële aan. Dat is in het westen al een tijdje hip, maar is nu ook hier in opkomst. Voor die oude legerkisten komen mensen zelfs speciaal hierheen. Ja, volledig origineel.''

 
VanEtje Home & Deco, een bijzondere winkel in oud schoolgebouwtje aan de Dorpsstraat. © Robin Hilberink
 
Esther Brouwer en Frans Even. © Robin Hilberink

Afdrukken E-mailadres