0 - Winkelwagen is leeg
U bent bezoeker en niet ingelogd. Aantal artikelen:
Amazona Krijtverf

Breng sfeer in uw interieur met Amazona ecologische krijtverf!

De keuze van verf is bepalend voor de sfeer in uw interieur. De uitstraling van de kleur wordt immers bepaald door de manier van pigmenteren. Het maakt een groot verschil of de verf met natuurlijke of synthetische pigmenten wordt gemaakt. Er zijn veel nuanceverschillen die elk een duidelijk ander effect geven eenmaal toegepast op grote muren.

Door de uitstekende hechting en dekking is deze verf uitermate geschikt voor het restylen van meubels. Schuren is (mits de oude verflaag nog goed vast zit) niet nodig. Het meubel goed ontvetten en de verf kan aangebracht worden.

Uiteraard is ook de reflectie van het licht van invloed. Amazona krijtverf is ambachtelijk gemaakt op een natuurlijke, minerale, ultra matte basis die het licht absorbeert. Dit geeft een hele rustige sfeer. Daardoor kun je met zwaardere kleuren werken wat sfeerversterkend werkt.

Amazona krijtverf bevat uitsluitend natuurlijke pigmenten en is 100% ecologisch, en dus volledig biologisch afbreekbaar.

 

Kleurenkaart Eco Krijtverf:                                                                                              verf bestellen

 

(Let op: de kleurweergave wordt beinvloed door uw scherminstellingen.)

 

full32352990

Impressie:

Black pearl en citron, een sterke combinatie

 

olijfgrijs op de wand

Jeans de kleur van 2017olijfgrijs in combi met een urban jungle


Bewaren

Bewaren

Afdrukken E-mail